RECENSIES VAN ONZE KLANTEN.

“Ismael has been instrumental in setting up the
BIM Revit library for LUMINAID Industrial Lighting. Based on his profound knowledge of the various software solutions and his practical experience with complex BIM construction projects, he delivered the right set of documents and files on time.”

DENNIS GIESELAAR   •   NATEC SUNERGY: SOLAR DISTRIBUTION

“Ik heb Ismael enkele jaren geleden leren kennen waarbij wij samen hebben mogen werken aan diverse projecten. Hierbij weet hij zijn kennis van BIM en installatietechniek goed te combineren om tot het gewenste resultaat te komen. De samenwerking is hierbij op een fijne manier verlopen, mede door de flexibele werkwijze van Ismael.”

KEES PRINS   •   TECHNISCH PROJECTLEIDER BIJ LINSSEN B.V.

“Betrokken, zelfstandig en zeer veel kennis van zowel BIM als elektrotechniek, de ideale combinatie om gebruik te maken van Ismaels inzet voor de projecten.”

JOHN WEITZ   •   ADVISEUR

“Ismael heeft voor ons een totaal project opgezet in Revit toen wij hier zelf geen tijd voor hadden. Tevens is hij voor ons een sparringspartner waar wij periodiek op terug kunnen vallen als wij hulp nodig hebben bij BIM projecten. Hij heeft zich bij ons bewezen als iemand die zeer veel kennis heeft van revit en stabiplan. In combinatie met zijn installatietechnische kennis is hij iemand die je niet veel tegenkomt.”

HENK KEIZER   •   DIRECTIE BIJ SMIT ELEKTRA

“Ismael is iemand die afspraken goed nakomt en het tekenwerk wat hij voor ons uitwerkt netjes aanlevert. Wij als R&O installateurs hebben vaak wijzigingen op tekenwerk/ revisies wat snel uitgewerkt dient te worden en daarbij worden wij goed ondersteund door Cadique.”

PASCAL VAN HECKE   •   HOOFDBEDRIJFSBUREAU BIJ R&O

“Ismael heb ik leren kennen als een plezierig persoon om mee te werken. Zijn kwaliteit en kwantiteit is gewoonweg goed.
Zeker zijn drive om voor kwaliteit te gaan maakt het dat je hem als bedrijf er goed bij kunt hebben. Hij durft ook kritisch te zijn naar opdrachtgevers. Hiermee tilt hij zijn werk maar ook omgeving naar een hoger niveau.”

WILCO VAN DEN HEUVEL   •   VESTIGINGSLEIDER BIJ KUIJPERS

“Ismael heeft ons geholpen met het opzetten van unitbeheer voor ons tekenprogramma in Microstation V8 Vertalen van Recepten vanuit Syntess gecombineerd met de juiste symbolen om te tekenen en te kunnen calculeren.
Open en vriendelijke en sociaal vaardige kerel, die zelfstandig juiste werkmethode heeft ontwikkeld en zich snel heeft verdiept in onze systemen.”

WIJNAND VAN DER HOEVEN   •   WETHOUDER BIJ GEMEENTE AALBURG

“Ismael was a great support and team player within a Public Address voice evacuation airport project in the Gulf region. Besides AutoCad system design took the role to define standard equipment rack material in cooperation with the Bosch factory in Straubing-Germany. Assist to complete the FAT setup, Praesideo configuration and executing system tests. Ismael is “just doing” the additional step beside it’s scope of work.”

MARCO VAN ENGELEN   •   SYSTEM ENGINEER AT BOSCH SECURITY SYSTEMS

“Ismael is een enthousiaste en leergierig persoon. Zijn pragmatische aanpak op projecten zorgt ervoor dat hij altijd meerwaarde weet te creëren. Vooral op het gebied van installaties modelleren weet hij te leveren wat er wordt gevraagd, zodat ieder mutlidisciplinair team er echt iets aan heeft..”

CYRILLE PENNAVAIRE • BIM MANAGER BIJ VOLKERWESSELS

“Met Ismael kan je zeker samenwerken ik vind hem vertrouwd persoon, houd zich aan zijn woorden. Ismael bedankt voor je samenwerking aan dit project.”

ERKAN KOSE • DIRECTEUR KEUZE ELEKTRO BV

EEN GREEP UIT ONS KLANTENBESTAND

WAAROM KIEZEN VOOR CADIQUE

Bij Cadique hanteren wij ons zelf ontwikkelde 3 S-en methode. Dit houdt in dat wij Simpel, Snel en Servicegericht te werk gaan voor u. Met uiterste zorg werken we aan uw opdracht. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Cadique kan voor u de volledige opdracht in beheer nemen, of wij komen bij u op locatie aan het project werken.
Wij bieden onze klanten een volledige ondersteuning over het gehele project, daarnaast geven wij u advies.
Cadique geeft u een onafhankelijke en juiste inspectie op het gebied van elektrische installaties en arbeidsmiddelen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Een goede samenwerking start met een goed gesprek!
Wij staan direct voor u klaar als u ons nodig heeft. Simpel, snel en servicegericht.